Diamanter

Diamanter


Reborn diamonds
Køge Guld gør det muligt at købe eller sælge diamanter. Påtænker du at investere i en diamant? Eller har du en diamant, som du ønsker at sælge?

Vores koncept Reborn diamonds handler om tryghed for køber og sælger ved handel med diamanter. Vi giver en professionel vurdering af den diamant du ønsker at sælge. Herefter opdaterer vi vores udbudsliste på hjemmesiden, hvor  den vil være tilgængelig for interesserede købere. Al kontakt, formidling og betaling foregår gennem Køge Guld. Køge Guld modtager først en aftalt kommission når diamanten sælges.

Har du et certifikat på din diamant, undersøger vi diamanten for at se om den stemmer overens med certifikatet. Det gør vi uden betaling.

Har du ikke noget certifikat på din diamant, udarbejder vi gerne et certifikat for 500,- kr. Diamanten skal dog være over 0,25 carat.

Se vores udbudliste

Tillid
Det er vigtigt at man kan stole på sælger, og ikke mindst et medfølgende certifikat, når man køber en diamant. Køge Guld er certificeret inden for diamantgraduering af polerede diamanter gennem det anerkendte diamantinstitut IGI i Belgien, og er derfor en god partner for både køber og sælger, fordi vi kan garantere diamantens ægthed.

International certificering
Har du en større diamant, betyder det ofte også stor værdi. Få derfor et anerkendt internationalt diamantinstitut til at certificere din diamant. Det kan være en god investering f. eks. ved salg eller forsikring. Køge Guld samarbejder med International Gemological Institute (IGI) i Antwerpen, Belgien.